View Single Post
Vechi 17.10.2008, 08:46:40
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
Iar Sfintii nu sunt infailibili. Sunt oameni ca toti oamenii, nu niste supermeni. Sunt destule contradictii în scrierile lor.

Uite, citeste asta:

[SIZE=2]Speculatiile referitoare la semnificatia cifrei 666 provin in special din Apus si se regasesc in subiecte de filme, carti etc., dar si de la cultele neoprotestante.[/SIZE] [SIZE=2].... Pentru Ortodoxie, cifra 666 nu are o valoare teologica.[/SIZE]

[SIZE=2]http://www.crestinortodox.ro/666_vine_din_Apus-78-6679.html
[/SIZE]
Indemnul tau cu:"Uite citeste asta" imi aduce aminte de vechi mei amici de pe atunci cand(fiind si eu ratacit)frecventam cluburile si barurile din Downtown-ul Canadei.Unul dintre indemnele noastre la bautura suna cam asa:haideti sa mai bem un pahar de otrava!!Cam asa suna si indemnul tau referitor la citirea acelui articol.Daca te uiti mai atent de unde provine articolul acela,vei constata cu stupoare ca este preluat din ziarul "Adevarul" si iata dovada:

666 vine din Apus (Adevarul) - [COLOR=royalblue]2006-06-06[/COLOR]

Apoi urmeaza acel scurt articol pe care l-ai postat tu.Deci vrei sa imi arati ca ar trebui sa cred in ce zice ziarul "Adevarul"si nu in invataturile Sfintilor Parinti care spun cu totul altceva despre ce se precizeaza in acel ziar?Pilat a intrebat pe Hristos,ce este adevarul?Hristos nu i-a raspuns pentru ca Pilat a intrebat gresit,daca intreba,cine este adevarul,Hristos ar fi raspuns,Eu sunt Adevarul,Calea si Viata!Deci daca in ziarul "Adevarul nu se gaseste precizat numele Lui Hristos si nu se scrie ca Hristos este Calea,Adevarul si Viata,atunci acel ziar numai este adevarul ci minciuna!Iata ADEVARUL:

Doamne ajuta!
Reply With Quote