View Single Post
Vechi 17.10.2008, 11:57:57
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Indemnul tau cu:"Uite citeste asta" imi aduce aminte de vechi mei amici de pe atunci cand(fiind si eu ratacit)frecventam cluburile si barurile din Downtown-ul Canadei.Unul dintre indemnele noastre la bautura suna cam asa:haideti sa mai bem un pahar de otrava!!Cam asa suna si indemnul tau referitor la citirea acelui articol.Daca te uiti mai atent de unde provine articolul acela,vei constata cu stupoare ca este preluat din ziarul "Adevarul"

Acum vad ce ai scris aici. Ce sa înteleg din asta? Ca te lauzi ca esti/ai fost în Canada si ca mergeai la bautura ca un mare barbat?

Ca te legi superstitios de niste formule verbale?

Ca daca e din Adevarul înseamna ca nu e adevarat? Atunci de ce a fost copiat pe CrestinOrtodox?

Citat:
Deci vrei sa imi arati ca ar trebui sa cred in ce zice ziarul "Adevarul"si nu in invataturile Sfintilor Parinti care spun cu totul altceva despre ce se precizeaza in acel ziar?Pilat a intrebat pe Hristos,ce este adevarul?Hristos nu i-a raspuns pentru ca Pilat a intrebat gresit,daca intreba,cine este adevarul,Hristos ar fi raspuns,Eu sunt Adevarul,Calea si Viata!Deci daca in ziarul "Adevarul nu se gaseste precizat numele Lui Hristos si nu se scrie ca Hristos este Calea,Adevarul si Viata,atunci acel ziar numai este adevarul ci minciuna!
Eu ti-am dat un citat din Sfintii Parinti, Sfântul Andrei al Cezareei (care are cea mai buna tâlcuire a Apocalipsei). Tu despre care Sfinti Parinti vorbesti?

Nu se gaseste numele lui Hristos? Asta e alta superstitie. Asta ti-e Ortodoxia? Daca nu se gaseste numele lui Hristos înseamna ca e fals? Asta e gândire perturbata, inclusiv din punct de vedree medical.

Citarea din evanghelie nu are nici o legatura.

Citat:
Wow!Ce frumos ai scris aici!Minunata icoana!Slava Lui Dumnzeu!Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,acum si pururea si in vecii vecilor,Amin!

Entuziasmul tau în fata cuvintelor lui Ortodox4life mi se pare artificiala iar folosirea lui wow în contextul respectiv denota o lipsa a unei scari de valori. Vrei de fapt sa-ti exprimi 'adeziunea' la ideile lui O4l?

Citat:
Nu mai imi purta mie de grija,are Hristos si Sfinti si Maica Domnului grija de mine,macar sa te intorci tu la ortodoxie si sa numai smintesti pe cei din jur cu jocurile tale de-a magicianul.Doamne ajuta!
Ce numesti tu ortodoxie e o caricatura. Cipuri, 666, sionisti... Restrânge-te la idei, nu mai fa aprecieri ale mele.
Reply With Quote