Citat:
În prealabil postat de mihailt
Mai frate ortodox4life matale de unde stii ca pe cartile alea de zice ca sunt scrise de parintele Paisie Aghioritul chiar sunt scrise de parintele Paisie?
|
De unde stiu?Tu de unde sti ca tu acum cand imi scri nu vorbesti cu o maimuta sau cu un pinguin?Se zice pe forum ca sunt ortodox4life,de unde sti tu cu cine vorbesti,scrie undeva ca eu sunt cel care iti vorbeste?Cam asa suna intrebarea ta.Si de ce ma intrebi,cand sti clar ca indiferent de raspunsul pe care il vei primi,tot nu ma vei crede sau tot vei continua sa hulesti,indiferent de ce ti-as raspunde eu.
Tu cand musti si gusti dintr-un mar,de unde sti ce fruct este?Sau cand vezi un oarecare pom roditor,oare nu il cunosti dupa roadele sale ce fel de pom este?Daca cel care gusta si vede este nesimtit atunci nici pomul si nici rodul numai exista pentru el,dar asta nu inseamna ca pomul si rodul sau numai exista ci ca exista si este gustat,simtit si marturist de catre toti cei care il pot vedea si gusta.Cei care nu pot,pentru ca nu vor se multumesc numai ca radacinile putrede si fructele stricate ale ereziilor.Doamne ajuta!Hristos a inviat?Adevarat a inviat!