View Single Post
Vechi 17.10.2008, 18:21:44
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Citind multe mesaje de pe acest forum, vad ca se fac relatari la cei care sunt numiti sfinti.

Acum stau si ma gandesc cu voce tare: voi credeti ca se poate cineva mantui daca nu este sfant? Sau exista mai multe nivele de sfintenie, astfel incat unii ating desavarsirea devenind sfinti in ceruri, iar altii ajung in rai in starea de "drepti"? Si in Imparatia Cerurilor exista deci trepte ale cunoasterii lui Dumnezeu, dupa masura sfinteniei la care am ajuns in momentul trecerii in eternitate?
[SIZE=3][COLOR=green]Nu stiu daca cum se poate ajunge sfant, dar stiu cum te poti pocai: o viata intreaga traiesti bine, traiesti in desfrau si la batranete te dedici credintei si bisericii sperand intr-un loc in rai.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]De ce spun asta? Cam asa procedeaza cantareata aceea de muzica lautareasca, Gabi Lunca... Acum e o pocaita. Umbla numai cu batic pe cap, vorbeste doar de credinta si biserica si-si reneaga trecutul...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Cum se numeste asta? Oare ipocrizie?[/COLOR][/SIZE]