Citat:
În prealabil postat de parintele_ion
As dori sa va intreb daca un pacat(precum sodomia,masturbarea sau desfranarea in oricare alt chip)se poate ierta si fara spovedanit din simpla rusine fata de prot si neavand posibilitatea sa merg la o manastire.va rog sa-mi scrieti pe adreasa mea de mail:catalinb_132007@yahoo.com
|
nu uita ca Hristos a venit in lume pt pacatosi si nu pt drepti asa cum reese din 'pocainta lui Manasie,pacatele mele sunt mai mult decat nisipul mari dar stiu ca bunatatea Ta este nemarginita,nu ai venit pt cei drepti ca AVRAM,ISAC SI IACOB....ci pt mine pacatosul etc......"deci trebuie sa te gandesti in interiorul tau ca esti cel mai pacatos si tot in acelas timp la milostivirea lui Dumnezeu si el atunci iti va lua rusinea si te vei duce la duhovnic fara nici un pic de rusin atata timp cat constiientizezi ca nu este om fara de pacat si amintestesti cand pe femeia pacatoasa iudeii vreau sa o omoare cu pietre si Mntuitorul a zis cine e fara de pacat sa arunce si in acels timp toti au lasat pietrele si sau dus.......fiindca toti suntem pacatosi asa ca mergi cu indrazneala si marturisestel pe el si vei vedea ce usurayt vei fi.....sf Augustin zicea ca mai usor sfarmi un atom decat o prejudecata.......,si nu uita ca Hristos sa rastihnit cu "dragoste"pt noi deci iubeste firea omeneasca dar ea trebuie sa cugete la El......,gandesti ca in locul preotuli este Hristos cel care te marturiseste si vei vedea ca curat si liber vei esti de la spovedanie ca nou nascut,pt ca,credinta inseamna a crede si crede in ceia ce nu vezi si rasplata este ca vei vedea in ceeia ce ai crezut.....!cu respect cel mai mic dintre muritori