Citat:
În prealabil postat de trianul
Sunt sotie de preot si de doua luni urmez un tratament pentru a avea un copil, iar zilele fertile in aceasta luna sunt 22.23.24.25 martie (vineri, sambata,duminica si luni, iar daca sotul meu este preot nu stiu daca este bine sa facem acest copil. Va rog sa ma ajutati!
Va multumesc!
|
eu pot sa zic doar ca raspunsul sta doar in voi dar trebuie sa cereti de la Dumnezeu intelepciune si el va va raspunde intrun fel sau altul,am observat ca ati foat foarte judecata in diferite ipostaze de aici poate ati inteles ca raspunsul este numai de la Dumnezeu si nu de la oamenii care nu stiu sa faca diferenta intre o intrebare?si o judecata?deci ei aleg pe cea din urma.....dar asculta ce zice proorocul David"cere de la mine si iti voi da tie mostenirea neamurilor si stapanirea ta peste tot pamantul"si acste cuvinte la confirma Hristos tot ce veti cere vi sa va da vou,nu trebuie decat sa ceri si vei avea raspunsul ,sau mai e a doua varianta intreaba un alt preot fiidca el este in masura sa ti dea un sfat eu una sunt doar un om simplu care nu pot da sfaturi nimani pt ca am pt mine de dat o multine de sfaturi pt indreptare si nu baga la suflet tot ce ti sa zis ea doar invatarule ca sfaturi si restul uita ca uni oameni uita caci cu cat 'judeca"mai mult cu atata iubesc mai putin ,ai pus doar o intrebare la care vreai un sfat si nuci decum afirmatiile"ca esti nevata de preot"..........nu inseamna ca nu ai nevoie de un sfat sau de un cuvant frumos pt ca esti om si oameni sunt egali prin deosebirile lor......