View Single Post
Vechi 18.10.2008, 01:25:45
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorstor Vezi mesajul
D-le Razvan.m unii dintre stilisti au toate calitatile pt a deveni foarte buni crestini dar le este greu ca si lui Saul a lovi ci calcaiul in tepusa(bold).De vina sunt asa zisii preoti ai lor care ii mint fara scrupule,pt ca acei preoti au studiat Pidalionul.Pe de alta parte daca aceia ar recunoaste minciuna multimile inselate i-ar pedepsi groaznic,asa ca de frica mint mai departe pt ca au pe cine.
am si eu o intrebare?oare pe tine te judeci asa aspru.........?eu una am atatea pacate in cat nu fac diferente dar nici nu ma intereseaza eu in mintea mea incerc sa mi lucrez mantuirea si sa nu am grija altora ce fac ?ce dreg?sau etc.....am observat ca crestini ortodoxi de stil nou "uras si detesta crestini pe stil vechi"uitand ca adevarata credinta este pacea,bunatatea,blandetea,iertarea,si etc dar o detesta mai mult decat oricare confesiune uitand ca ambi se roaga la acelas DUMNEZEU eu sunt neutra imi este indiferent dar atata timp cat se numesc tot ortodoxi de ce oare sa ii uram?am observat iubim mai mult alte confesiuni ni le facem surori "pt putere"iar cei care se numesc tot ortodoxi facem atata tanbalau de parca sar inchina alt cuiva.......eu am inpresia ca nici voi nu sti cui va rugati pt ca daca vati ruga la DUMNEZEU nu ar mai fi mesaje de genul de mai sus pt ca DUMNEZEU si poate nu ma fac inteleasa inseamna sa iti iubesti aproapele sa nu judeci asa cum ai ascri"asa zisi preoti'de unde ai puterea sa faci asemenea afirmati....ai iutat ca numai Hristos e singurul care ne poate judeca.....dar asa sunt cresti numai la crestini gasesti ura din belsug am ajus sa avem credita mult sa uram si putina sa iubim si pe deasuprea ne punem stanta "suntem crestini de stil nou nu de cel vehi ei sunt asa si pe dincolo.....trebuie sa incercam sa mai vedem de ale noastre si cand ne intreaba cineva de vechi nul mai speriati ca sar putea sa nul mai aveti nici intre noi,pt ca va zice 'ea uite cat de mult se dusmanesc astea'........da....nu e mare filosofie sa iubim,sa iertam si sa incercam sa catalogam mai putin pe cei din jur....asta a fost doar parerea mea dar te mai intreb o data"noi carui Dumnezeu ne inchinam si ei carui Dumnezeu se inchina?astept raspuns sa nu fie retorica.............
Reply With Quote