View Single Post
Vechi 30.11.2006, 13:40:18
mioara mioara is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2006
Implicit

Desi stiam de la inceput ca asa se va intampla,am riscat, dar am primit inca o dovada ca voi nu doriti sa invatati nimic de la ortodocsi ci numai sa smintiti si sa intoarceti orice cuvant in folosul vostru. Din pacate va cunosc f. bine tehnica folosita pt. ca (ce coincidenta) eu sunt tot din zona in care locuiesti tu. Asa ca stiu ce va poate capul si cum inselati oamenii. Cu vorbe dulci si cu bani!Dar nici macar Parintele Cleopa nu a putut sa va intoarca pe toti la calea cea buna, caci pana si la el mergeati ca sa-i explicati voi lui Scriptura (nu e vorba de tine personal ci de sectari in general). Deci eu nici atat nu am nici o putere sa va intorc din drumul vostru.
Nu ai vazut scris cuvantul Duhul Sfant in acele citate deci nu aveau legatura cu subiectul.Dupa cate vad esti citit si umblat mult prin forumuri ortodoxe deci stii ca nu ai dreptate, dar ma repet spunand ca asa va place voua sa rastalmaciti tot cuvantul. Oare chiar nu stii ca la noi la ORTODOCSI, imediat dupa botez, preotul unge pe cel botezat cu Marele Mir, rostind cuvintele:" Pecetea DARULUI DUHULUI SFANT"? Deci, Darul Duhului Sfant!!!!Ca astfel de daruri primim de la Dumnezeu, daruri duhovnicesti si nu daruri materiale!Mai sa fie, chiar n-ai stiut tu despre ce este vorba, hai las-o balta, caci intr-unul din citate scria clar:"Daruri divine".
Cu parere de rau "dialogul" nostru se incheie aici. Nu ai decat sa scrii ce vrei, nici nu ma mai intereseaza. Astazi il serbam pe Sfantul Apostol Andrei, cel care ne-a increstinat neamul nostru romanesc, acum aproximativ 2000 de ani, si de atunci suntem ortodocsi. Iar predania Bisericii Ortodoxe si a Sfintilor parinti este cea adevarata, caci dainuieste de 2000 de ani, nu a sectelor care sunt de 200 de ani. Nu am nimic personal cu tine ci cu Modul in care vrei sa ne impui credinta ta!
PS: Oare cati ortodocsi fac prozeletism pe forumurile altor religii? Sa daca sunt, aia nu sunt ortodocsi cu adevarat, ci tot niste "cautatori".
Reply With Quote