Subiect: Caut Ajutor
View Single Post
Vechi 19.10.2008, 00:04:57
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit Ai incredere in Dumnezeu!

Draga c reion,in primul rand te-as sfatui sa nu divortezi.Cred ca ai auzit de fraza:Ce Dumnezeu a unit omul sa nu desparta.Tu si sotia ta sunteti impreuna un trup.Tu esti capul iar ea trupul.Cand te-ai cununat cu ea ai depus legamnt pe viata in fata Lui Dumnezeu ca vei trai cu ea pentru totdeauna si la bine si la rau.Sa nu crezi ca daca te vei desparti de ea vei gasi alta mai buna,nicidecum!Sa sti ca atunci cand iubesti cu adevarat o persona,te regasesti in permanta in ea.Cand ea greseste si tu gresesti,cand ea face un bine,si tu te bucuri,cand e trista,si tu esti trist si tot asa.Pe ea trebuie sa o iubesti nu numai pentru ca este sotia ta ci pentru ca Insusi Dumnezeu o iubeste la fel de mult cum te iubeste si pe tine.Daca ea nu mai doreste sa-ti ofere anumite lucruri,atunci incerca tu sa-i oferi ei ceva mai bun decat ce iti ofera ea,si asa o vei putea atrage spre tine.Nimic nu te poate impieidca sa o iubesti.Zi in gandul tau asa:desi aceasta femeie nu imi poate oferi nimic bun,eu totusi o iubesc pentru ca este sotia mea pe care mi-a dat-o Bunul Dumnezeu!Incearca sa nu te mai uiti la greselile ei ci concentreaza-te asupra dragostei tale fata de ea.Imgagineaza-te ca vei putea fi cu ea in Paradis,tinand-o in permaneta de mana,caci acolo la Domnul nu exista placeri trupesti.Tu esti un om bun si o poti ajuta si pe ea,nu divorta,roaga-te la Dumnezeu sa iti dea putere sa o poti rabda si iubi in continuare.Ai incredere in Dumnezeu si nu uita ca fara Hristos nu putem face nimic,Doamne ajuta!

Reply With Quote