Sa nu spui ca atacand persoana Pr. Epifanie cum ca ar fi asemenea lui Arie fara decat argumentele din oficina de propaganda "Catacombele Ortodoxiei" ale inaltei gandiri a tovarasilor mitropolit si episcopi mateiti/stilisti sau cum va place voua sa va numiti, nu sunteti voi ASEMENEA CLEVETITORILOR. ROG, demonstreaza fara putinta de tagada ca Pr. Epifanie este asemenea lui Arie sau TACI PENTRU TOTDEAUNA, sora! Tu nu stii probabil ce blasfemii pronunti citandu-i pe alde Silvestru Cozma si cine este acum urmasul lui in scaunul mitropilitan de Slatioara. Pe acela il cunostea personal taica-meu [pana la casatoria cu mama a fost si el stilist] si mi-a cam spus ce-l ducea capul: voia sa se se uneasca cu BOR dar, dar II ERA TEAMA de REACTIA ISTERIZANTA a MASELOR de MATEITI/STILISTI din Romania, care, datorita FANATISMULUI LOR asemanator cu cel al NAZISTILOR, l-ar fi ucis pe Silvestru imediat cum ar fi pronuntat unirea cu BOR. Si tot mitropolitul Silvestru a spus ca aceasta ura a multimii stiliste provine din fanatismul cu care a fost indoctrinata de ierarhia slatioreana de-a lungul timpului [adaug eu prin oficine de propaganda extremista precum "Catacombele Ortodoxiei"]. Iar din partea mea, n-ai decat sa-l ataci cat vrei pe IPS Daniel, care este un eretic. Chiar imi faci personal un bine demascandu-i toate ereziile. Iar secretarului Patriarhiei, Pr. Constantin Stoica, la fel, fiind si el eretic.
Insa, daca n-ai decat argumentele celor de la Slatioara pentru a-l asemana pe Arhimandrit Epifanie cu Arie, acestea nefiind convingatoare, te rog, TACI PENTRU TOTDEAUNA in legatura cu subiectul Arhimandrit Epifanie Teodoropulos, caci nu-ti este dat tie si mie sa-l judec pentru ca nu vad invataturi gresite in ceea ce propovaduieste. Ba mai bine, v-ati pune voi, mihailitii/stilistii dreapta credinta la indoiala, dat fiind ca inainte de 1924 nu v-ati despartit de BO Universala, dat fiind ca reprezentanti ai Acesteia au propovaduit si practicat incepand cu sec. XVIII nenumarate erezii. Iar nedespartindu-va, V-ATI FACUT SI VOI PARTE A ACESTOR EREZII, in egala masura cu ortodocsii de pe stil nou. Asta nu va place sa recunoasteti, nu? Desi nu va place sa recunoasteti, sunteti parte a acestor erezii, dintre care, intr-un mesaj precedent am enumerat si eu vreo 16. Dar voi credeti ca este dupa cum va place voua sau dupa cum este drept de la Domnul ?
Doamne, pazeste-i pe acesti extremisti si le lumineaza mintea, caci faptul ca vor sa para prea drepti si prea intelepti le-a intunecat cu totul gandirea, dupa cum se spune si in Cartea Eclesiastului: "Nu fi drept prea mult, nici înțelept de prisosit, ca nu cumva să-ți ieși din minte." [Eclesiast, 7, 16].
|