View Single Post
Vechi 20.10.2008, 20:00:12
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m Vezi mesajul
Sa nu spui ca atacand persoana Pr. Epifanie cum ca ar fi asemenea lui Arie
eu sunt mica si proasta, e firesc sa-ti argumentez prin ceea ce-au spus altii si nu eu. demonstreaza tu, prin cuvintele tale sau ale altora, ca ceea ce s-a spus in Catacombele Ortodoxiei nu este adevarat!
poti?
cam asa s-au desfasurat toate cautarile mele! in momentul in care veneam cu argumente concrete din partea celor de pe vechi, fie nu mi se mai spunea nimic, fie se aduceau argumente pe langa, fie se legau de niste chestii pe care numai ei le vedeau (habotnicie, mandrie etc).
n-ai sa vezi asa la cei de pe vechi!

deci demonstreaza ca nu este adevarat, vino cu contraargumente concrete la ceea ce-a spus Iosif Mocanu in Catacombe si mai vorbim...
dar ma indoiesc ca vei fi in stare de vreme ce tu n-ai inteles nici macar diferenta dintre noi si mateiti si ne numesti in continuare cu aceeasi aroganta cum iti convine...

crezi ca daca cineva a spus o minciuna mica nu poate fi asemenea lui Arie?
" cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, si va invata asa pe oameni, foarte mic se va chema in imparatia cerurilor; iar cel ce va face si va invata, acesta mare se va chema in imparatia cerurilor."

Citat:
"Nu fi drept prea mult, nici înțelept de prisosit, ca nu cumva să-ți ieși din minte." [Eclesiast, 7, 16].

pai vezi?! daca si tu cunosti versetul, atunci ce rost mai are asa-zisa indreptare a calendarului? sau il cunosti numai teoretic?...
"Nu poartă grijă Dumnezeu și Biserica de această pândire a vremilor și a zilelor, decât pentru singură unirea și pacea". Sf Ioan Gura de Aur.

REPET: ce rost avea asa-zisa indreptare a calendarului de vreme ce SE STIA ca va provoca schisma?! oare nu se numesc schismatici cei ce provoaca schisma? si pt ce? pt o falsa corectitudine astrala...

aaa... pardon, pe voi v-a aburit ca au participat toate Bisericile la congres si toate ar fi fost de acord...

nu mai stiu unde spuneai ca ne-a numit schismatici, nu si eretici...
pai...cum zici tu... "schismaticii, fratii lui"... pt mine tot o gogomanie ramane.
dar sigur, mai pe ocolite, ne-a numit si eretici... daca vrei neaparat o sa caut.