View Single Post
Vechi 21.10.2008, 12:58:58
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

De pe apolegeticum:
Iata ce scrie admin:
"Medicii au ajuns sa spuna chiar ca nu a fost o alergie la BISEPTOL. Se contrazic intre ei : medici cu asistenti. Si chiar nu le vine sa creada ca atata lume se intereseaza de parintele si ca foarte multi au trimis acest gel. Insa rezultatele sunt vizibile. Imaginile care au fost puse la inceput pe site nu mai sunt de actualitate. Acele rani au disparut in mare parte. Deci ziaristii, nu am de unde sa stie realitatea, pentru ca nu stiu daca macar au intrat in salonul parintelui si sa stie cum a fost inainte si cum este acum. Oricum, meritul este doar al lui Dumnezeu, care lucreaza binele prin oameni.
Inca o data multumiri !
"
Iata ce scrie userul Benone:
"
In urma testelor au ajuns la concluzia ca este vorba de un stafilococ, care manaca tesutul pielii. Este o infectie, cred ca si interna. Acum doctorii au declarat prin ziare, ca acel unguent nu era indicat, desi asitentii erau cei care-l ungeau cu acel gel. Noi nu mai avem acces la parintele. Cazul este deja national, toate ziarele scriind despre aceasta. In privinta ranilor, unguentul a dat rezultate, ele fiind in mare parte vindecate, desi am observat ca si alte parti ale corpului incep a face rani. Pur si simplu se subtiaza pielea si apare asa ca dupa o arsura cu apa fierbinte, fara a fi umflata. Pielea aceea ff subtire se desprinde de carne si in cazul in care este acoperit se lipeste de material, urmand a ramane carne vie. Trebuie foarte bine ingrijit in cazul asta si uns inca de la inceput inainte de a se adanci rana."

Ce s-a zis in deschiderea topicului:
"Cine stie ce i-a fost facut : a fost radiat,sau i-a fost injectat un virus nasol."
Modul de lucru al new-ageistilor e bine-stiut.
Reply With Quote