View Single Post
Vechi 21.10.2008, 14:42:43
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai frate ce zici matale pe aici de moarte?
Matei capitolul 11 versetele 25,26:
"[SIZE=2]25.[/SIZE][SIZE=2]Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. [/SIZE][SIZE=2]26.[/SIZE][SIZE=2]Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta[/SIZE]? "
Matei capitolul 12, versetele 26,27:
"[SIZE=2]26.[/SIZE][SIZE=2]Iar despre morți că vor învia, n-ați citit, oare, în cartea lui Moise, când i-a vorbit Dumnezeu din rug, zicând: "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam și Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov"? [/SIZE][SIZE=2]27.[/SIZE][SIZE=2]Dumnezeu nu este Dumnezeul celor morți, ci a celor vii. Mult rătăciți[/SIZE]"

Despartirea sufletului de trup se numeste impropriu moarte si acest eveniment este asteptat cu smerenie dar si cu bucurie de toti crestinii adevarati.
Crestinul adevarat nu de despartirea sufletului de trup se teme ci de adevarata moarte care este pacatul care are ca si consecinta despartirea de Dumnezeu care este Viata.
Niciodata in Sfintele Slujbe ale bisericii ortodoxe nu se pomeneste de moarte ci de adormire sau mutare la cele vesnice sau mai stiu eu cum.
Eu ma tem de despartirea sufletului de trup caci nu sunt crestin adevarat si stiu ca va trebui sa dau socoteala in fata lui Dumnezeu de ce am facut,gandit si vorbit.
Reply With Quote