Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
pana una alta... poate aveti BUNUL SIMT sa va informati si din scrierile noastre, proprii... nu numai din cartile lupilor care sunt pline de minciuna si ura impotriva noastra.
|
Iubita sora, eu nu am nimic cu voi, eu chiar am participat la unele slujbe de la o Mre din Brasov, Sf.Ap.Toma, de sub Tampa (sunt din Bv) si nu pot sa zic ca am fost contrariat, avnd in vedere ca e Manastire, am tot respectul si pretuirea! Dar, avnd in vedere NECANONICITATEA oricarei fapte din BOSVR datorita
NEASCULTARII DE SFANTUL SINOD AL BOR (cf.can 34 Apostolic) au cazut in schisma (rupere de Biserica Mama - BOR)! Nu e de vina un simplu taran sau un teolog, ci e de vina Episcopul care a luat hotararea indreptarii calendarului (in cazul nostru Patriarhul de atunci), care defapt este o "urcare" a zilelor calendaristice!!! E sg diferenta!!! Dar pt ca nu au ascultat de Hotararea Sinodala, au cazut in schisma!!! Nu fa confuzie cu erezia!!! aceasta hotarare nu s-a luat de capul lor, al BOR, ci s-a facut impreuna si celelalte BISERICI
AUTOCEFALE!!!
Dar pt ca nu erau episcopi care sa hirotoneasca, preotii potrivnici hotararii sinodale si-au facut episcop fara aprobarea Sf.Sinod!!! Si de aici s-au rupt si mai mult!!!
CHIAR DACA ESTE VREO GRESEALA, nu noi raspundem, ci CONDUCATORII!!! Noi TREBUIE SA NE SUPUNEM! E mai bine ca sunteti de capul vostru in BOR si ca nu aveti
partasie si cu celelalte BO?
Stiu e trista situatia, nici fratia ta nu esti de vina, nici eu nu am vina, dar trebuie sa ASCULTAM de SF.BISERICA prin SF.SINOD!!!
TE rog frumos sa imi raspunzi la o intrebare simpla: am facut eu vreo batjocura la adresa voastra facandu-va "lupi" sau "mincinosi" sau ceva de genu? Atunci te rog frumos, "ai BUNU SIMT" de a respecata pe aproapele tau dupa "Legea cea Noua" chiar daca esti batjocorita!!!
Ca "femeie" nu este niciun drept ca sa poata vorbi in numele Bisericii daca nu este cu binecuvantarea Episopului si daca nu are cunostinte teologice sau daca Biserica din care face parte este in pericol de erezie sau acuzata de erezie ducandu-se lupta impotriva ei!!! Eu nu ti-am "atacat" Biserica ca si eretica, ci ca rupta prin NEASCULTARE de Biserica-Mama!!!
Ar trebui sa ne vedem de PACATELE noastre ale fiecaruia, ca nu dam noi raspuns lui Hristos de Stilul Nou sau Vechi sau de Indreptarea Calendarului!!! Ne va intreba
de ce nu ascultam de Biserica!!!
Iarta-ma de te-am mahnit si fii Binecuvantata!!! Sa te mantuiesti!!!