View Single Post
Vechi 21.10.2008, 19:44:39
arkash arkash is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
variantele astea sunt trase de par rau de tot, spune-i ca nu accepti nici una! sa-ti lase copilul tie si ea sa se duca la parinti, sa se mai linisteasca.
Din pacate s-a mutat deja cu chirie si a luat si copilul (a stat la sora ei dar s-a certat cu ea).Parintii ei stiu care e situatia si i-au spus doar atat: du-te acasa si reia viata de familie; mai incearca si vezi care e situatia, stati linistiti si cresteti-va copilul; du-ti crucea pana la capat si nu dispera.
Acum asteapta raspunsul meu (intre timp soacra mea a spus sa nu fiu de acord cu divortul sub nicio forma); a promis ca se intoarce numai dupa ce se vede "libera" si fara ca eu sa am "drepturi" asupra ei; mi-a spus ca exista si posibilitatea impacarii si a refacerii cuplului, dar asta depinde numai de mine.
Parintele duhovnic mi-a zis catrebuie sa fac ceva ca sa ma ingrijesc de copilul meu, sa-l am aproape de mine;numai Bunul Dumnezeu poate vedea transformarile care s-au produs in faptele si comportamentul meu; nu le pot cere sa ma iubeasca dar eu le-am spus mereu ca-mi este dor de ei, ca ii iubesc si ca ii astept acasa.
Maicuta Siluana mi-a spus sa nu deznadajduiesc, sa citesc Acatistul Sf.Arhanghel Rafail si Acatistul Sfantului Duh; mi-a mai zis ca in fata Domnului, acest act "de comun acord" nu are nicio valoare.
Nu stiu ce va fi mai departe si cum se vor desfasura evenimentele!!!
Doamne, da-mi minte luminata si ajuta-ma sa iau o hotarare inteleapta!
Reply With Quote