View Single Post
Vechi 22.10.2008, 10:45:48
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carine Vezi mesajul
ufff..nu credeam sa mi se intample asta, eu aparatoare a credintei ortodoxe, care incearca sa ii convinga pe ceilalti ca crestinismul e calea adevarata, iata ca am dat de un musulman, cu care ma inteleg cat se poate de bine, parca avem acelasi gen de suflet, nu stiu, dar moral e la fel ca mine, deca t ca are o alta religie...Nu stiu ce sa fac, va rog dati-mi niste sfaturi...
Si apoi.. va veni o vreme cand sufletele nu vor mai fi atat de "pereche" precum pareau a fi la inceput.. cand Carine va zice "hais" iar sotul va spune "cea"....cand privirile lui vor fi mult mai apreciative ptr o alta femeie, doar ptr simplul motiv ca e musulmanca iar sotia lui nu.....cand sotul va crede ca are "drept divin" asupra pruncului lor.....

Moral nu poate fi la fel precum Carine ptr simplul motiv ca totul este atat de diferit intre ei: cultura, educatia, religia, modul de viata.. si lista poate continua.....
Totul este doar o chestiune de timp... ce se va alege de buna noastra Carine?? in cel mai fericit caz un divort timpuriu...o trezire la trista realitate.... o Carine cu sufletul istovit si in tarana ....ca un copac smuls din radacini... care se va intoarce sa caute fericirea....