View Single Post
Vechi 18.11.2005, 12:34:40
carla carla is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.11.2005
Implicit

Buna ziua!Sunt noua, pe forum , dar ma bucur tare mult ca v-am gasit.SUNT O CRESTIN ORDODOXA dar, m-am apropiat de Dumnezeu prin intermediul penticostalilor.Ii multumesc lui Dumnezeu ca i-am cunoscut, si ca m-au ajutat sa-L gasesc.Repet sunt ORDODOXA, dar din pacate trebuie sa recunoastem ca "sectarii" sunt de cele mai multe ori un model pe care noi ordodocsii ar trebuii sa-l urmam.Ma refer strict la conduita si nu la doctrina.
Ei stiu sa ajute un semen, noi uitam, ei stiu ca nu trebuie sa injuram, sa barfim, sa clevetim , noi cei din "dreapta credinta", ne facem de ras zi de zi.Copii lor stiu ca nu se cuvine sa traiesti in "concubinaj"-ai nostrii o numesc perioada de proba ...SI E ABSOLUT NORMALA!!!Poate ar trebui sa ne gandim si la faptul ca "cei din urma vor fi cei dintai".Nu vreau sa fiu prost inteleasa, dar noi asa zisii "crestini ortodocsi" de astazi,suntem din pacate cu mult in urma acestor "sectari" , la acest capitol.Imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat.Felicitari acelor ortodocsi care nu se regasesc in descrierea de mai sus.Doamne ajuta-ne sa fim asa cum Tu iti doresti sa fim!
Reply With Quote