Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 23.10.2008, 13:13:35
Stefan2 Stefan2 is offline
Banned

Data înregistrării: 22.10.2008
Implicit

2 pastile ma ajuta mai mult ca o 3 ore de rugaciune.Dzeu si biserica nu m-a ajutat cu nimic.

Am avut un unchi , care , din cauza greutatilor a cazut intr-o depresie.A incercat sa scape prin post si rugaciuni , (se ruga toata ziua si nu manca zile la rand) dar nu l-a ajutat cu nimic.Intr-un final si-a pierdut orice farama de ratiune si de speranta , si si-a pus streangu in gat.

Am o vecina care sufera de tulburari depresive si de anxietate generalizata , nici nu poate sa iasa din casa desi e mare credincioasa.Cand se simte mai bine merge la manastiri , la schituri si sta acolo.Viata ei este un calvar.

Tata si cei 9 frati ai lui au fost crescuti sub cuvantul bibliei , iar majoritatea dintre ei sufera de tulburari nervoase.

Prin credinta am incercat si eu sa ma vindec insa mai rau m-am tulburat.Nu imi puteam dormi noptile iar ziua eram ca un zombi.Am fost la preoti sa ma ajute , am stat o perioada pe la manastiri.Nu m-au ajutat cu nimic , dimpotriva , imi urcau mai multe poveri in spate spuandu-mi ca e vina mea , ca voi ajunge in iad daca mai sufar de depresii (am gasit si scrieri in mai multe carti cum ca cei ce sufera de depresie ajung in iad , ptr ca depresia este un pacat) , imi spuneau ca am vraji facute , iar asta ma faceau sa innebunesc mai rau.

Am fost la schituri , manastiri , si am vazut ca multi din cei ce ajungeau acolo erau bolnavi psihic, sa nu mai zic de parintii si calugarii paranoici , care vedeau rau in orice , si diavoli peste tot.

M-am maniat si-am renuntat sa mai cersesc ajutorul bisericii si-al lui Dzeu , si sa ma incred in mine iar starea mea s-a imbunatatit.M-am saturat sa ma rog si sa ma chinui sa inteleg caile unui Dzeu care ma lasa sa ma zvarcolesc in chinuri , sa imuib cu bani buzunarele oamenilor sai , si mai ales m-am saturat sa imi fie frica de Dzeu.

Ortodoxia si religiile in general sunt puncte de plecare ptr bolile psihice.
Reply With Quote