Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 23.10.2008, 13:29:09
ANITZA ANITZA is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Daca ai o asa problema de ce mai intrebi?
Ortodoxia nu inseamna niste posturi tinute cu strictete si rugaciuni daca nu te schimbi in interiorul tau ,launtric.
Eu am citit sfinti parinti care spunea ca depresiile sunt rezultatul acumularii de pacate nemarturiste.Si ce folos daca le marturisesti si nu te caiesti pentru ele ,imediat ce le-ai facut?Sau nu le marturisesti cu parere de rau.
De la spovedanie pleci curat ,cu inima usoara.
Si eu am avut probleme cu nervii ,simteam ca ma sufocam.Mi-am dat seama ca sunt din cauza ca nu acceptam anumite situatii ,voia lui Dumnezeu care nu era aceeasi cu voia mea.
Am luat tratament dar cand am ajuns la un tratament de intretinere ,o pastila pe zi am decis sa intrerup ,sa nu fiu dependenta.
Dumnezeu m-a intarit,asa cum scrie psalmistul "Domnul este intarirea mea si izbavitorul meu"
In bolile de nervi conteaza si atmosfera in familie ,daca ai pe cineva sa te bata la cap sau sa iti spuna mereu ca ai probleme cu nervii e rau.
Iar ce spui tu despre familia bunicului ,ca toti sunt bolnavi de nervi,din ce am citit tot in sfinti parinti ,acestia spun ca bolile de nervi sunt urmare a unei firi patimase.Deci sa incercam sa ne despatimim ,sa nu ne legam de oameni ,situatii ,lucruri materiale.
Reply With Quote