Nu stiu ce te face pe tine sa crezi ca noi cinstim crucea si icoanele mai mult decat pe Dumnezeu si Fiul lui, Iisus Hristos. De vina e indoctrinarea in cadrul cultului vostru. Eu ti-am dat citate din Biblie, tu vii cu limba de lemn si dogma ,,doar Iisus si eu,,. Dar uiti ca El a sfintit cu propriu sange acest altar care este Sfanta Cruce [SIZE=4]dupa cum ne adevereste Sfanta Scriptura, zicand: "Iar Iisus venind Arhiereu al bunatatilor viitoare... nu cu sange de tapi sau de vitei, ci cu insusi Sangele Sau a dobandit vesnica rascumparare. Caci daca sangele taurilor si al tapilor si cenusa junicii stropind pe cei spurcati ii sfinteste spre curatirea trupului, cu cat mai mult Sangele lui Hristos, Care prin Duhul cel vesnic pe Sine S-a adus jertfa fara de prihana lui Dumnezeu, va: curati cugetul vostru de faptele cele moarte, ca sa slujiti Dumnezeului Celui viu ?" (Evr., 9, 11-14).
Si daca in Vechiul Testament ,,altarul era de sfintenie mare,, fiind sfintit cu sange de tapi si vitei, cu cat mai mult Crucea sfintita cu sangele lui Hristos? [/SIZE]
|