Citat:
Īn prealabil postat de Stefan2
Nu imi vorbie tu , mie de bun simt , tu care mai insultat mai devreme facandu-ma gibon si ma desconsideri atacandu-ma facandu-ma bolnav psihic.
Da , imi cam este straina draostea , desi am crescut intre crestini si in sanul bisericii.Acolo unde esti iubit si mantuit doar daca cotizezi cu lovele si pupi poala popii ma intelegi ?
Nu imi vorbi tu mie de crestinism si de boli psihice , ptr ca in domeniile astea cu siguranta am trait mult mai multe experiente decat tine.
Prost nu te-am facut pe tine , nu ar trebui sa simti ofensat.
Hai sa incercam sa pastram discutia intr-un mod civilizat , fara atacuri la persoana , chiar daca parerile ne sunt contradictorii.
|
ai raspuns la postare spunind ca nu te superi. voi, ateii, afirmati ca va trageti din maimute. respectati-le si nu va renegati originea.
spui ca ai intelegeri fata de ceilalti. unde este?
intr-o postare ai "iubire"? pentru toti, in postarea urmatoare doar "acceptare" iar in a 3 a afirmi ca dragostea ti-e straina.
ok, nu-i condamnabil sa nu poti iubi. poate fi doar de compatimit.
stefan2, nu ai fost atacat "la persoana". ce am spus eu sint doar cuvintele in care te-ai prezentat singur.
vocabularul, in cele din urma, este o mica caracterizare a individului.
sper ca afirmatiile facute la adresa ta ti le sustii in continuare. iar aici asta discutam: bolile psihice, relatia individului cu religia ori cu ateismul.