View Single Post
Vechi 24.10.2008, 17:46:33
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Cea mai buna dovada a credintei innascute a romanilor: se boteaza, se cununa religios si cand mor au parte de slujba de inmormantare.
Poate suna ciudat, dar am facut niste calcule matematice din care a reiesit ca poporul roman nu este crestin (asta nu inseamna ca nu exista romani cu adevarat crestini - dar sunt putini). Mai exact. Anul acesta si in alti ani au avut loc inundatii. Multi oameni au ramas fara case. Am facut niste calcule simple si am vazut ca problemele acestea ar fi un fleac pentru un popor crestin (fara ajutorul guvernului sau alt gen de ajutor). Calculati si dvs., daca fiecare cetatean roman ar dona pentru oamenii ramasi fara case o suma foarte mica (eu am pus o medie de numai 5 lei) ce suma s-ar aduna. Veti fi uimita sa vedeti ca s-ar putea construi case cu mult mai multe decat au fost distruse de inundatii. Apoi, daca cei buni de munca isi sacrifica numai o zi pentru construirea unei case (pentru altii, nu pentru propria persoana), ar trebui sa avem dezastre mult mai mari ca sa nu facem fata.

De vreme ce oamenii inca mai dorm in containere, corturi sau locuinte improvizate, rezulta ca nu suntem un popor de crestini.
Reply With Quote