Subiect: Casnicie curata
View Single Post
Vechi 02.12.2006, 12:55:26
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Elena ,
pe cuvint ca nu te inteleg . De ce spui tu ca prin afirmatiile noastre noi limitam libertatea lui Dumnezeu ? "Ni se da la nivelul credintei noastre " .
Daca cineva spune ceva inseamna ca el asa simte , dupa parerea mea n-are nici o legatura cu "daca Dumnezeu poate " . Eu nu m-am indoit niciodata de Puterea Lui , cu siguranta ca nu ,dar sint constienta ca nu cunosc Voia Lui , si voia Lui nu inseamna neaparat sa -mi dea tot ce cer . El ma poate si certa , sau creste si toate acestea inseamna durere ,suferinta !
Sa vedem lucrurile optimist ? Ce inseamna asta ? Vrei sa spui ca daca voi avea ginduri optimiste ma asteapta fericirea ?
Nu stii ca si Iisus spune undeva ca ar fi putut cere Tatalui armate de ingeri dar n-a facut-o , ci a zis "faca-se voia Ta " .
Inca o data , ceea ce simt eu (daca e vorba de o suferinta sau altceva) n-are nici o legatura cu credinta ,ci cu vointa Tatalui si judecatile Lui numai El le stie .
Sint oameni intr-adevar care spun vorbe grele . Afirma ca se sinucid sau alte nebunii . Astia cred ca trebuie sa se marturiseasca sa primeasca dezlegere .
Dar daca simt ca ceva evoluiaza in sens negativ in viata asta , n-are nimic cu credinta , cred eu . Mai "grob" vorbind ,daca vad unul ca zace pe patul mortii trebuie sa-mi inchipui ca se scoala ,si s-a rezolvat problema ?
Inseamna ca totul e numai ...ce ?
Mai cunosc si eu un grup de maici care tot asa au trait . Le-a trimis Maica Domnului toate la cerere , trebuiau numai sa ridice glasul ,si aveau de toate .
Si au sfirsit ,unde ? In inchisorile comuniste . Oare acolo de ce nu s-a mai intimplat nimic ? Te rog sa ma ierti dar vreu sa spun ca eu cred ca nu puterea gindului meu ma va mantui ci Voia Domnului . Daca gresesc corecteaza-ma , sau depinde de firea fiecaruia ?
Doamne ajuta !
Reply With Quote