Ovidiu_s,
Expressii de genul "Iarăși te faci de râs adăpostindu-te sub o crasă imbecilitate" sau "Iarăși minți cu nerușinare" te fac sa te simti mai viril, mai barbat?
Oricine va citi cu obiectivitate mesajele tale va observa ca dai dovada de incoerenta.N-am zis nicaieri ca Isus este prezentat pe un T-eu de exemplu sau ca n-ar fi rastignit pe un stilp.Eu m-am referit la afimatia ta unde confuzi simbolul T cu +.
Exemplul care ti-a fost dat cu cutitul este adevarat dar ori ti-a fost prezentat prost ori tu l-ai inteles asa.
Versetele pe care le-am citat mai sus (sau mai jos, in fine) le poti regasi si in biblia ta "nemasluita".Pe undeva scrie ca Dumnezeu ( pe numele lui Iehova - in romaneste, pt. cultura ta pe Isus nu-l chema ... Isus ci intr-un mod probabil dificil de pronuntat dar totusi tu (si noi) folosim acest apelativ fiind asa in romana) a dat porunca sa nu te inchini la nimeni si la nimic decit lui.
Versiunea pe care o cunosc eu este ca Isus nu ar fi zis nici-odata ca obiectul pe care va fi rastignit (cruce, stilp,x sau lampadar) sa devina un simbol si atunci facem referire la ideea ca nimeni nu pune la loc de cinste pe perete funia cu care s-a spinzurat (sau a fost spinzurat) cineva drag din familie.
|