View Single Post
Vechi 02.12.2006, 14:40:21
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Intr-adevar sint Biserici care ne atrag in mod deosebit .
Biserica care asi vrea sa o am linga mine e la doua ore departare din cauza asta ajung rar . Predicile de acolo sint deosebite , le gasesc extrem de ziditoare , mereu e ceva de invatat .
Dar altceva vreau sa va spun :
Sint citeva Icoane in Biserica aceasta care n-au asemanare . Stau in fata Icoanei Domnului nostru Iisus Hristos si a Maicii Domnului si nu ma mai satur . Daca n-ar fi lume in Biserica asi intepeni acolo . Asi vrea sa le spun ceva si cuvintele mi se opresc pe buze . Le simt prezenta e ceva ce nu se poate explica . Nu pot sa-i spun Maicii Domnului decit atit "cit esti de Frumoasa si mareata .." nici nu pot sa ma rog ! Stiti ce inseamna asta ? Nici o rugaciune ....! Daca pentru ochii trupesti e asa cum va fi pentru cei sufletesti ?
La icoana Domnului Nostru Iisus Hristos imi piere glasul . Gindesc numai "Doamne Tu toate le stii".
Imi vine sa pling chiar in acest moment cind vad oameni care au ginduri protivnice in privinta Icoanelor ,si ma rog sa le dea Dumnezeu la toti aceasta Bucurie pe care o am eu cind sint linga ele .
Nu am scris din mandrie , cine intelege astfel greseste , scriu din dragoste si recunostinta pentru Cel care ne da noua dupa inima noastra in acel moment .
Doamne ajuta si limineaza-i pe toti ! Amin !
Reply With Quote