View Single Post
Vechi 25.10.2008, 15:19:54
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
1. Nu era vorba despre mine, cand am spus ca Biserica lui Hristos este formata din toti oamenii sinceri care-L cauta pe Dumnezeu. Eu imi doresc sa fac parte din acea Biserica.
2. Nu v-am scos ochii cu greseala Sf. Iustin Martirul. Dimpotriva, nu cred ca Sfantul a gresit (ce spune el este in armonie cu Sfanta Sciptura). Eu chiar mi-am ales acea invatatura ca motto, in discutia de pe topicul "Adventistii nu cred in viata sufletului dupa moarte"(cine a dat titlu acestui topic, este un mincinos). Cred ca Biserca Ortodoxa greseste cand nu recunoste acea invatatura a Sf. Iustin Martirul.
3. Eu nu m-am raportat niciodata la invataturile Ellene White. Daca vreti sa ma combateti o puteti face numai cu Sfanta Scriptura. Este singura Carte cu care argumentez ceea ce cred.
Uite ce spune Sfanta Scriptura despre sufletele crestinilor:
[SIZE=4][COLOR=Navy]9[/COLOR][/SIZE].[SIZE=4][COLOR=Navy] Si cand a deschis pecetea a cincea, am vazut, sub jertfelnic, sufletele celor injunghiati pentru cuvantul lui Dumnezeu si pentru marturia pe care au dat-o. [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Navy]10. Si strigau cu glas mare si ziceau: Pana cand, Stapane sfinte si adevarate, nu vei judeca si nu vei razbuna sangele nostru, fata de cei ce locuiesc pe pamant?
11. Si fiecaruia dintre ei i s-a dat cate un vesmant alb si li s-a spus ca sa stea in tihna, inca putina vreme, pana cand vor implini numarul si cei impreuna-slujitori cu ei si fratii lor, cei ce aveau sa fie omorati ca si ei.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=4][COLOR=Navy]” [/COLOR][/SIZE](Apoc. 6, 9-11).
[SIZE=4]
[/SIZE]
[/COLOR][SIZE=4]"Adventistii nu cred in viata sufletului dupa moarte"(cine a dat titlu acestui topic, este un mincinos). Cred ca Biserca Ortodoxa greseste cand nu recunoste acea invatatura a Sf. Iustin Martirul.,,

Acum ti-ai adus aminte ca sunt mincinos dupa 25 de pagini de lupte seculare? Nici macar nu ai bunul simt sa-mi arati care este minciuna pe care as fi spus-o?[/SIZE]
[SIZE=4]
[COLOR=Red]Vad clar ca nu-ti convine sa vorbim despre greselile si profetiile mincinoase ale intemeietoarei cultului vostru, pentru ca ar pune grave semne de intrebare asupra veridicitatii intemeierii cultului vostru, dar repede vezi paiul din ochiul altuia.
Cand din sanul Bisericii au iesit erezii, mai marii bisericii s-au adunat in sinod si le-au combatut punctual, stabilind dupa modelul apostolic sub insuflarea Sfantului Duh invatatura dreapta. Dupa cum vad, tu si ai tai va lepadati de dna White si nu vreti sa luati in discutie punctual acuzatiile de impostura si inselaciune aduse in lucrarea
[COLOR=Navy]Viața lui Ellen White [/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red][COLOR=Navy][SIZE=4]de D.M. Canright[/SIZE][SIZE=1] [SIZE=4]din [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=Navy]1919,[/COLOR] [SIZE=4]preferand sa-l denigrati sau sa schimbati subiectul discutiei, fapt ce l-am observat de multe ori la voi.

De aceea ti-am mai postat o data acest text la care nu mi-ai raspuns.
[/SIZE]
[/COLOR]
Reply With Quote