Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Uite ce spune Sfanta Scriptura despre sufletele crestinilor:
[SIZE=4][COLOR=navy]9[/COLOR][/SIZE].[SIZE=4][COLOR=navy] Si cand a deschis pecetea a cincea, am vazut, sub jertfelnic, sufletele celor injunghiati pentru cuvantul lui Dumnezeu si pentru marturia pe care au dat-o. [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=navy]10. Si strigau cu glas mare si ziceau: Pana cand, Stapane sfinte si adevarate, nu vei judeca si nu vei razbuna sangele nostru, fata de cei ce locuiesc pe pamant? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=navy]11. Si fiecaruia dintre ei i s-a dat cate un vesmant alb si li s-a spus ca sa stea in tihna, inca putina vreme, pana cand vor implini numarul si cei impreuna-slujitori cu ei si fratii lor, cei ce aveau sa fie omorati ca si ei.[/COLOR][/SIZE][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=navy]” [/COLOR][/SIZE](Apoc. 6, 9-11).
[/COLOR][COLOR=red][/COLOR]
|
Sa luam, in special versetul 10 (din Apocalipsa cap.6). "EI STRIGAU CU GLAS TARE si ziceau: Pana cand Tu Stapane ..."
Dvs. ati luat literar acest verset? Chiar ati inteles ca niste suflete strigau cu adevarat la Domnul? Eu am inteles ca totul era o metafora. Ca sa va conving, ca postarea dvs. trebuie luata in sens simbolic (metaforic), va mai dau un verset asemanator. In cartea Facerii, cap. 4, ni se arata cum Cain il ucide pe fratele sau, Abel. "Si Dumnezeu a zis: Ce ai facut? GLASUL SANGELUI FRATELUI TAU STRIGA DIN PAMANT LA MINE"(Facerea 4:10). Se vede asemanarea intre Facerea 4:10 si Apocalipsa 6:10? Asa cum glasul sangelui lui Abel striga din pamant la Dumnezeu tot asa si sufletele celor junghiati strigau la Dumnezeu. Daca ar fi asa cum credeti dvs, ar trebui sa mai gasiti inca, cel putin un set de versete in care sa se vorbeasca despre suflete care vorbesc cu Domnul. Dar, "CEL CE MOARE NU-SI MAI ADUCE AMINTE DE TINE (DOAMNE)"(Psalmul 6:5).