View Single Post
Vechi 25.10.2008, 19:31:57
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
[SIZE=3][COLOR=navy]Tot un drac! Si pentru atata lucru ma faci mincinos!? Frumos din partea ta![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=navy]Dar tu ca eviti mereu discutia cu subiectul pe care ti-l postez a treia oara, cum ar trebui sa te numesc: fatarnic si viclean. [/COLOR][/SIZE]

[COLOR=red][COLOR=black][/COLOR]
[/COLOR]
L-am facut mincinos pe cel care a dat titlu topicului. Chiar nu stiam sigur despre cine este vorba.

"Si pentru atata lucru ma faci mincinos?" Inteleg ca, despre niste "eretici" ca noi, se pot spune minciunele. Ce mare lucru? Despre niste "rataciti", ce mai conteaza daca mai faci si niste afirmatii neadevarate?!

Referitor la Ellen White: nu va mai chinuiti sa discutam subiectul acesta. Nu cunosc profetiile acestei femei. Si chiar daca as cunoaste, cred ca mi-ar fi greu sa fac fata avalansei de minciuni pe care le-ati posta despre aceasta femeie. Sunt adventist si un adventist trebuie sa cunoasca bine Sfanta Scriptura. Nu mi-a cerut nimeni sa cunosc scrierile Ellenei White. Totusi, am un respect pentru aceasta femeie. Am citit unele lucrari referitoare la viata de familie, sanatatea trupului (acolo chiar spune niste lucruri pe care stiinta abia acum le descopera), comportamentul in societate. Cred ca sunt scrise de un om a lui Dumnezeu. Sunt niste scrieri, pline de sfaturi, in totala armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu.
Reply With Quote