View Single Post
Vechi 25.10.2008, 20:22:07
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

iar marmat cat tupeu pe credinta voastra.
de fapt ce sa ma astept de la o mana de americani care au infiintat x credinte . parca erau copii. isi luau jucariile si plecau .

Sfanta Scriptura a stat neadunata sute de ani.
Stii cine a hotarat care din scrieri sa faca parte din Sfanta Scriptura si care nu? Apostolii Apostoliilor din Sinoadele Ecumenice de atunci.

Ia zii, asta nu va invata la adunare? Pai daca sunt asa rai ortodocsi si pagani de ce luati mai invataturile lor. Aaaa sau americani aia care v-au infintat aleg ce au ei chef ca doar e libertate de exprimare.

Pai sa fie libertate de exprimare dar adevarul este unul.

Adica preotii ortodocsi erau inspirati de Duhul Sfant cand au hotarat ce carti sa faca parte din Sfanta SCriptura ( care dupa apx 500 de ani a fost adunata) dar cand au hotarat ca inchinarea la icoane este cinstire curata, atunci nu mai aveau dreptate.

Faceti si voi ca iehovisti si penticostali. Luati ce vreti de la credinta ortodoxa, ce va convine! Si aia tin Duminica si dar nu tin toate Sfintele Canoane. Ce aberatie.

Pai arata-mi tu mie in Sfanta Scriptura( ca tot va dati voi mari ca numai dupa ea hotarati ) unde scrie care carti sunt inspirate de Duhul Sfant si care nu. (stii tu, carti canonice si necanonice , Isus Sirah...)
Aaaaa, dar hotararile crestinilor ortodocsi le-ati luat de pe vremea aia. Atunci erau bune, acum sunt pagani. Foarte bine. Noi pagani si voi desteptii lu peste cu 5 proorocii false.

Stii cine prooroceste fals. Numai diavolul. Dumnezeu nu prooroceste niciodata fals si nici nu lasa oamenii sa greseasca proorocirile oricat de prosti si necurati ar fi.

Dar gasiti voi explicatii cate vreti ca nu eu dau socoteala pt voi.
Am eu destule pt care sa dau socoteala.

nu deageaba zicea Sfantul Pavel sa nu lasati femeia in Biserica sa hotarasca. V-a facut vraiste Ellen g. White.

Dar fragmentele alea din Sfanta Scriptura nu le luati in seama. Pai normal. Va cumpar eu o guma ca sa le stergeti, asa sa aveti si voi dreptate.