View Single Post
Vechi 25.10.2008, 21:55:03
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Referitor la Ellen White: nu va mai chinuiti sa discutam subiectul acesta. Nu cunosc profetiile acestei femei. Si chiar daca as cunoaste, cred ca mi-ar fi greu sa fac fata avalansei de minciuni pe care le-ati posta despre aceasta femeie. Sunt adventist si un adventist trebuie sa cunoasca bine Sfanta Scriptura. Nu mi-a cerut nimeni sa cunosc scrierile Ellenei White. Totusi, am un respect pentru aceasta femeie.[SIZE=3]Asta insemna fatarnicie si viclenie: sa vezi paiul din ochiul ortodocsilor si catolicilor, dar barna din ochiul propriu [/SIZE]([SIZE=3][COLOR=red]acuzatiile de impostura, plagiat si inselaciune aduse in lucrarea[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red] [COLOR=navy]Viața lui Ellen White [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][COLOR=navy]de D.M. Canright[/COLOR][/COLOR][/SIZE])[SIZE=3] sa n-o bagi in seama, ba mai mult sa o consideri minciuna si denigrare.

Un crestin adevarat are datoria sa cunoasca Sfanta Scriptura, nu are dreptul s-o si talcuiasca dupa mintea lui, fara indrumare asa cum a facut-o intemeietoarea cultului vostru si cum, asemenea ei faceti si voi. Talcuirea Bibliei numai ,,Biserica Dumnezeului celui viu, stalpul si temelia adevarului,, are dreptul s-o faca. V-au fost postate o multime de texte in acest sens dar voi nu le-ati luat in discutie decat pe cele care v-au convenit voua. Asa facea si dna White; sunteti niste demni urmasi ai ei si va meritati soarta[/SIZE].

Cred ca sunt scrise de un om a lui Dumnezeu. Sunt niste scrieri, pline de sfaturi, in totala armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu. [SIZE=3]
Scrieri si sfaturi ce par a fi scrise de un om a lui Dumnezeu gasiti la toate cultele neoprotestante dar fara a avea Duhul lui Dumnezeu si a apartine de Biserica lasata de Fiul lui.

Sfantul Vasile cel Mare nu vorbea de Icoane ci de idolii la care se inchinau inca paganii. Habar nu aveti de Biblie, confundand icoanele (ex. heruvimii de pe capacul Chivotului si panza cortului facute la porunca lui Dumnezeu) cu idolii dagon, astartele, vitelul de aur. Iata cum va numeste Sfanta Scriptura :
13. Pentru ca unii ca acestia sunt apostoli mincinosi, lucratori vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos.
14. Nu este de mirare, deoarece insusi satana se preface in inger al luminii.
15. Nu este deci lucru mare daca si slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptatii, al caror sfarsit va fi dupa faptele lor.
[/SIZE](2Cor 11)
[SIZE=3]
15. Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinauntru sunt lupi rapitori.
16. Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?
17. Asa ca orice pom bun face roade bune, iar pomul rau face roade rele.
18. Nu poate pom bun sa faca roade rele, nici pom rau sa faca roade bune.
19. Iar orice pom care nu face roada buna se taie si se arunca in foc.
20. De aceea, dupa roadele lor ii veti cunoaste. (Matei 7)

Roadele voastre nu sunt decat dezbinarea Bisericii lui Hristos. De aceea va combat, aparandu-mi in acelasi timp credinta.
[/SIZE]
[SIZE=3]
[/SIZE]
Reply With Quote