View Single Post
Vechi 26.10.2008, 15:32:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Este foarte bine ca cineva incearca sa faca deosebirea intre excursionist si pelerin.Putini sunt cei care vin la sfinte locuri si la moaste sau sfintiri doar pentru a se ruga si a culege har.Multi sunt cei car vin sa vanda si aici as vrea sa amintesc de acei calugari sau calugarite pe care de multe ori duminica cand ies de la biserica ii vad ceand bani de la oameni pentru vreo manastire sau biserica sau vanzand diferite "podoabe"asazis sfinte si ma intreb (poate gresesc,poate judec,sa ma ierte Dumnezeu) oare cat tine Sfanta Liturghie nu pot lasa pe cineva sa vanda pentru a nu lipsi la aceasta??
Stand la rand la cuvioasa Paraschiva la Iasi fiind noapte am stat alaturi de oameni care fumau tot timpul si care mai se inclzeau si cu ceva tarie dintr-o sticla,care faceau glume declotate sau tineri care se sarutau fara jena si m-am intrebat -pentru ce au venit acestia acolo??????
Am incercat sa intru in vorba cu ei si am vazut ca au totusi probleme si asteapta mila si ajutorul de la sfinti.Dar jertfa lor care este?
Printe cei care stau multi dintre ei cu frica de Dumnezeu si cu smerenie la rand apar to soiul de cersetori unii imbracati in haine de calugari caci am recunoscut pe unii care au fost dati afara din manastire.Sa nu ma gasit vinovata ca judec pe careva dar nu cred ca este bine sa fie incurajati acei care se folosesc de credinta pentru a face bani.
Reply With Quote