View Single Post
Vechi 26.10.2008, 15:38:51
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=red]Continui dezvaluirile.[/COLOR]
[COLOR=red]Ca unele sunt tragico-comice.[/COLOR]

Ellen G. White: "Am văzut că diagrama din 1843 era după cum spusese Domnul și că nu trebuie schimbată; că cifrele erau așa cum vroia Domnul; că mâna lui era deasupra și a ascuns o greșeală le unele cifre " ("Scrieri timpurii" p. 64).

[COLOR=#3366FF](Aici, ea are îndrăzneala să arunce vina asupra lui Dumnezeului pt esecul din 1843. N-a vazut de Mana Lui. )[/COLOR]

În 1840, la vârsta de treisprezece ani, l-a auzit pe William Miller predicând ca sfârșitul lumii va veni în 1843. A fost foarte îngrozită și a crezut că e pierdută. Întorcându-se acasă, a petrecut aproape toată noaptea rugându-se și plângând .

Din nou, în 1842, l-a auzit pe Miller demonstrând că Hristos va veni într-un an. Din nou a fost îngrozită. Ea mărturisește: "Condamnarea îmi răsuna în urechi zi și noapte." . "Mi-era teamă c-o să-mi pierd mințile . "Disperarea mă copleșea." Adeseori, mă rugam toată noaptea, gemând și tremurând de o groază de nedescris " .

Miller, Himes, Litch și toți liderii din acea lucrare au recunoscut curând că se înșelaseră. dar liderii White, Bates, Holt, Andrews și Ellen Harmon (doamna White) au continuat să susțină că lucrarea era corectă .

[COLOR=#3366FF]Adeventisti neaga legatura lor cu Miller. Desigur in asta isi au existenta. Neaga tot.Sau gasesc explicatii ca ori n-a vazut de mana lui Dumnezeu sau nu a auzit bine ca era in limba Canaanului. Ma mir ca nu a zis ca i-a mancat catelu' proorocirea)[/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
Tot printr-o "viziune cerească" a profetesei, adventistii au preluat serbarea sâmbetei de la baptistii de ziua a saptea, în 1860 secta schimbându-si numele în "Adventistii de Ziua a Saptea".

[COLOR=#3366FF]Deci voi tineati Duminica pe vremea lui Muller, pe vremea cand Ellen nu incepu sa viseze ? Upssss .[/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF] [/COLOR]
[COLOR=#3366FF]Va zis Sfantul Pavel sa nu lasati femeia in biserica dar cine sa il asculte?[/COLOR]
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)