Citat:
În prealabil postat de vasinec
Postati o sumedenie de versete care nu demonstreza deloc ceea ce vreti dvs. Ce vreti sa spuneti cu cei 24 de batrani? Dumnezeu a putut invia si ridica la cer cati batrani a dorit. Dvs. credeti ca cei 24 de batrani erau morti? Suna cam urat. Este vorba de 24 de batrani in persoana, in stare constienta. Nu cred ca sufletele (in intelesul dvs.) stau scaune. Si in plus, pe capete au cununi de aur (a se vedea si Apocalipsa 4:4, unde se vorbeste despre cei 24 de batrani).
|
Ca de fiecare data pui la indoiala versetele care nu confirma teoria voastra ceva asemanator cu ce fac evolutionistii-atei. Cum pentru ei ar fi mult mai simplu sa accepte creationismul biblic, la fel si pentru voi, singurul cult si religie din lume care nu crede in nemurirea sufletului dupa moartea trupeasca, ar fi mult mai logic si ar impaca toate aceste neconcordante biblice pe care voi le tot negati si rastalmaciti fara a da o explicatie coerenta, daca ati accepta ca sufletul e nemuritor pentru ca asa vrea Dumnezeu cu prietenii si casnicii Lui, crestinii si Sfintii.
Eu ti-am explicat in mod coerent si logic cu texte biblice, iar tu vii numai cu negatii fara argumente scripturistice ceva in felulul in care un papuas din America de Sud ar raspunde la afirmatia ca omul a ajuns pe Luna: Nu cred ca e posibil. Asa faci tu si crede-ma ca chiar esti ridicol.