View Single Post
Vechi 26.10.2008, 20:58:45
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ispita_ta Vezi mesajul
sincer, nu stiu daca exista, dar promit sa ma interesez.
stiu ca exista un metoc in Bucuresti care apartine de greci, cu hramul Sf Ier Nifon, dar in alta parte chiar nu stiu...

referitor la nume.. nici asta nu stiu, dar am sa ma interesez. :)
si chiar daca nu este, nu te intrista... nici numele meu nu exista oficial, in sinaxar... dar vorba unui parinte "la cati sfinti sunt... n-avem noi de unde sa stim cum ii cheama pe toti.."
deci, poate ca exista un Romeo [sau ceva asemanator] si pt tine. :)
Dar BOSVR nu face parte din Sinodul de Rezistenta al Mitropolitului Chiprian de Oropsos si Fili? Stiu ca exista Catedrala Vechi-Calendarista din Falticeni de pe str. Mihail Sadoveanu, dar in Suceava [oras] nu ar trebui sa existe o astfel de catedrala? Sau macar un link la un site ce contine astfel de adrese, caci nimeni dintre cei care-mi sunt apropiati nu sunt pe stil vechi si nu pot obtine astfel de amanunte de la ei.

Te rog sa ma ierti si sa te rogi si pentru mine, indraznetul si primul dintre pacatosi.

Daca vrei sa ma rog si eu, nevrednicul, pentru fratia ta, sora, posteaza numele de botez si-i suficient...

Romeo

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

P.S. Daca vrei sa comunicam pe diverse subiecte in privat, adresa mea de e-mail: romeo.mg.001@gmail.com .