View Single Post
Vechi 26.10.2008, 22:19:12
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marmat Vezi mesajul
a cazut cu fata la pamint inaintea chivotului.
Asta nu insemna inchinare la chivot ( doar daca nu fortezi nota)
Fata era la pamint si mintea la Domnul .

Apoi cu jerta de pe cruce ritualul de la cort si Templu nu mai avea importanta. Inchinarea se cuvine doar lui Dunezeu cel nevazut si vesnic viu .
Nimic nu poate fi vesnic viu decit El.De aceea nu se poate ca sufletul sa traiasca dupa moarte.Doar Dumnezeu stabileste si atribuie vesnicia .
El este adevarul absolut.

Poate nu sint tocmai goale acum vorbele mele.Dar nu esti dispus sa vrei sa le intelegi.
Ca de fiecare data pui la indoiala versetele care nu confirma teoria voastra ceva asemanator cu ce fac evolutionistii-atei.
Eu ti-am explicat in mod coerent si logic cu texte biblice, iar tu vii numai cu negatii fara argumente scripturistice ceva in felulul in care un papuas din America de Sud ar raspunde la afirmatia ca omul a ajuns pe Luna: Nu cred ca e posibil. Asa faci tu si crede-ma ca chiar esti ridicol.
Fara versetul din Biblie care sa sprijine afirmatiile tale , mai bine te-ai abtine sa postezi un raspuns cu vorbe goale. Eu ti-am dat marturii din Biblie peste care ai trecut fara sa aduci un argument punctual si scripturistic. Mai ne si acuzi pe noi ortodocsii ca nu folosim Biblia, in acelasi timp laudandu-te mereu ca singura Biblia e cea dupa care te ghidezi. Nu se vede deloc acest lucru.
Reply With Quote