View Single Post
Vechi 26.10.2008, 22:42:38
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
[SIZE=3][b] [/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=3]După logica adventiștilor tăi reiese că sufletul lui Avraam ar fi murit odată cu trupul lui. După logica lui Dumnezeu, NU. Iată ce spune Mântuitorul:[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black]Ioan 8.56 “Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea și a văzut-o și s-a bucurat.” [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Matei 22.32 Eu SUNT Dumnezeul lui Avraam și Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov"? Nu este Dumnezeul morților, ci al viilor. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Deci spune “Eu Sunt”, Nu spune “Eu am fost când trăia Avraam” sau “Eu voi fi când il va învia pe Avraam” ci se referă la sufletul viu a lui Avraam care există. [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3]Păi tocmai dimpotrivă îți spune și Biblia. Adică, reiau citatul de mnai sus: Mat. 22.32„NU ESTE DUMNEZEUL MORȚILOR, CI AL VIILOR “.[/SIZE]
Daca ati fi postat versetele in context, ati fi vazut care era logica Mantuitorului. De ce nu ati postat si versetul 31 (din Matei 22)? Pentru ca se vede ca Domnul Iisus Hristos vorbeste DESPRE INVIERE?

"CAT PRIVESTE INVIEREA MORTILOR, oare n-ati citit ce vi s-a spus de Dumnezeu cand zice: "EU SUNT DUMNEZEUL LUI AVRAAM, DUMNEZEUL LUI ISAAC SI DUMNEZEUL LUI IACOV?" Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti ci al celor vii"(Matei 22:31,32).

DESPRE INVIEREA MORTILOR, vorbea Domnul Iisus Hristos. Deci, se referea la un Avraam inviat, la un Isaac inviat si la un Iacov inviat. Nu este limpede Sfanta Scriptura?

Ignorati, cu premeditare, tema INVIERII, despre care vorbeste Domnul Iisus Hristos. De aceea tot evitati versetul din Matei 22:31 si postati numai versetul 32. Vreti sa trunchiati spusele Mantuitorului.

Va exprimati teoriile ca si cum ar fi o problema pentru Dumnezeu sa-i invie pe Avraam, Isac si Iacov. Dvs. va convine sa-i stiti morti. Dar Domnul Iisus Hristos vorbeste limpede DESPRE INVIERE.