Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Nu e vorba de teoriile mele. E vorba că Biblia spune clar la Ioan 8.56 "Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea și a văzut-o și s-a bucurat." Adică Avraam exista la momentul întrupării lui IIsus deși era decedat demult. Sufletul său exista. Nu scrie nicăieri că Domnul l-ar fi recreat special pentru acest eveniment.
|
Aveti aceeasi problema, domnule Ovidiu: ciuntirea Sfintei Scripturi. Ati citat din Ioan 8:56. Daca ati fi citat si versetele urmatoare, ati fi avut un raspuns (pe care nu vi-l doriti).
Redau din Evanghelia dupa Ioan cap.8, incepand cu versetul 56:
56. "Tatal vostru Avraam a salta de bucurie ca sa vada ziua Mea: a vazut-o si s-a bucurat."
57. "N-ai nici cinzeci de ani" I-au zis iudeii, "si ai vazut pe Avraam!"
58. Isus le-a zis: "Adevarat, adevarat va spun, ca MAI INAINTE SA SE NASCA AVRAAM SUNT EU".
Avraam L-a cunoscut pe Domnul Iisus Hristos cand inca era in viata. Iar ceea ce a vazut Avraam ("ziua Mea"), a vazut prin credinta. In Evrei cap. 11 se vorbeste despre credinta si despre marii oameni ai credintei, printre care si Avraam. Iar versetul 11 (din Evrei cap.11) ne spune:
"In credinta au murit toti acestia (si Avraam), fara sa fi capatat lucrurile fagaduite: CI DOAR LE-AU VAZUT si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamant".
Nu este limpede Sfanta Scriptura?