Eu nu cred ca atunci cind Sfintul Apostol Petru s-a dezis de Domnul nostru Iisus Hristos Dumnezeu,ar fi putut fi considerat "cap" al Bisericii...adica daca nu ai dreapta credinta,degeaba locuiesti in orasul in care a locuit cindva si a murit Sfintul Apostol.
Biserica lui Dumnezeu exista de mult cind Roma era inca pagina,Sfintul Apostol Petru a fost primul episcop al Antiohiei,Dumnezeu a murit si inviat in Ierusalim si in mod sigur nu a calcat prin Roma ( de ce nu ar avea primat Ierusalimul si Antiohia, dupa logica lor? ),apoi Sfintul Petru este al Bisericii,nu al catolicilor....
La citi papi au existat dea lungul istoriei,ma intreb oare cite "capete" a avut Biserica in viziune catolica...citeva sute ?...doar nu o fi balaur ? ( desi si aceia parca aveau mai putine,cu siguranta )
Vazind ce fac ecumenistii nostri " ortodocsi" cu modificarea rugaciunilor(Paraclisul Maicii Domnului),slujbelor,cenzura sfintilor,modificarea dogmelor si invataturilor de credinta,si aceasta sub ochii nostri,cu tupeu adica...il cred pe Sfintul Marcu al Efesului cind a spus ca,catolicii au modificat scrierile sfintilor ca sa se potriveasca ereziilor lor.
Nu sint sigur,dar se pare ca vor sa modifice si Sfinta Scriptura ca sa nu-i supere pe "evreii" care conduc lumea si dau dispozitii...tare mi-e teama ca si ai nostri ca brazii or sa faca acelasi lucru.(deja au facut cu Prohodul Domnului,Invierea Domnului)
Se apropie vremurile,daca nu cumva intram in ele,cind pentru mintuire nu ne mai ramin decit rugaciunea sincera catre Iisus Hristos Dumnezeu si Sfintii Sai,Sfinta Scriptura,Sfintii Parinti( si chiar rog pe oricine de pe forum sa-si cumpere aceste carti,cit nu sint modificate...si citite,evident) si daca gasim si un preot ortodox pentru administrarea Sfintelor Taine...sa fim fericiti!...aceste vremuri sint prezise de Sfintul Ignatie Briancianinov.
Cu cit mai repede,cu atit mai bine...mergem si noi Acasa dupa 2 mii de ani,Doamne ajuta!...si ai grija de cei care vor sa se mintuiasca!