View Single Post
Vechi 28.10.2008, 08:08:50
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Vrei sa spui ca de la scrierea Apocalipsei, Dumnezeu sta pasiv si nu ne mai spune nimic?
Ai uitat ca oamenii au primit semnul Crucii abia dupa 300 ani? Cum sa se fi inchinat Apostolii, devreme ce nu primisera inca a se inchina cu acest semn?
Dar e si asta o tactica a inchide urechile si ochii, spunand apoi la Judecata: "Nu am stiut!"
Crezi ca va ajuta?
Dvs. nu faceti altceva decat sa argumentati adaugirile facute la Cuvantul lui Dumnezeu.
"Orice Cuvant a lui Dumnezeu, este incercat. El este un scut pentru cei ce se incred in El. N-ADAUGA NIMIC LA CUVINTELE LUI, CA SA NU TE PEDEPSEASCA, SI SA FII GASIT MINCINOS"(Proverbe 30:5,6).
Se mai poate intelege, din cele spuse de dvs., ca Sfanta Sciptura este insuficienta pentru viata noastra de credinta. A mai avut nevoie de adaugiri.
Se mai intelege, din ce ati spus, ca daca incerc sa-i copiez pe Sfintii Apostoli, am o viata de inchinare incompleta. Ar trebui sa preiau adaugirile facute dupa cateva sute de ani de la moartea Sfintilor Apostoli.

Fiecare face cum crede. Eu am sa urmez numai invataturile Sfintei Scripturi, care sunt un izvor nesecat de invatatura Adevarata.

Referitor la afirmatia "nu am stiut": ce vor raspunde cei care nu cunosc si nu urmeaza invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Apostolilor Sai, invataturi care se gasesc numai in Sfanta Scriptura? In schimb pun in practica invataturi omenesti, adaugite.

"Ti s-a aratat omule, ce este bine, SI CE ALTA CERE DOMNUL DE LA TINE, DECAT SA FACI DREPTATE, SA IUBESTI MILA, SI SA UMBLI SMERIT CU DUMNEZEUL TAU?"(Mica 6:8)
Reply With Quote