Subiect: Cum?
View Single Post
Vechi 28.10.2008, 10:46:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, daca ne uitam ce spune acolo cu toamna lui 1844, mie imi pare daca speculez o tzara, un adevar, caci daca citim ca o proorocie, inseamna 18= 6 x 3 la care se adauga 44 adica 42 de luni... shi chiar daca ce s-a creat pe baza naluciferizarilor ei este o secta, eu vad in toamna lui 1844 defapt un mesaj simbolic incifrat a despartzirii de Dumnezeu, a fiilor razvratirii, pe care Dumnezeu nu-i mai primeshte... caci spune shi la Apocalipsa ca afara sunt totzi cei ce traiesc in minciuna... iar apostolii ne avertizeaza ca nu vor intra in Imparatzie, nici furii, nici malahishtii, nici ucigashii, nici inchinatorii la idoli adica lacomii, nici... shi lista continua...

Deci eu tind sa cred ca nu atat sotzii nenorocitzi White ar fi de vina, caci ei traiau o invalmashire de adeva shi minciuna, naluciferizari apocaliptice, cat cei ce nu shtiau interpreta... caci se spune intr-o rugaciune de la Manastirea Optima ca toate sunt lasate dupa Voia Ta Doamne, shi da-mi linishtea sufleteasca ca toata ziua, in tot ceasul, sa ma dau sfintei Voii Tale in orice prilej, ori veste, ori intamplare pentruca toate de la tine sunt lasate, dupa voia Ta... Doamne...

Probleama nu este a sotzilor White, ci a celor care au exagerat naluciferizarile respective creind din ele un curent sectant, interpretari dureroasee, mincinoase, pentru ca nu pricepeau pe Dumnezeu, nu cunoshteau Scripturile shi puteau fi taratzi de cel rau, foarte ushor in inshelare shi astfel sa-i traga shi pe altzii, caci n-au cautat sfatul cel bun, povatza duhovniceasca... Duhul Tau Cel bun care ma va povatzui la pamantul dreptatzii...
Reply With Quote