Subiect: Cum?
View Single Post
Vechi 28.10.2008, 19:20:58
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Invataturile oamenilor sunt crezute numai dupa ce sunt verificate cu Sfanta Scriptura.

Dar atunci in timpul cat a trait White de ce nu ati observat si verificat cu Biblia profetiile ei mincinoase? ce credibilitate au si invataturile ei pe care voi le-ati adoptat fara rezerve ?
Sa verifice cine este interesat (poate dvs.). Si nu pot sa iau de bune postarile dvs. Cine-mi garanteaza ca nu sunt minciuni?

Iar la parte cu "invataturi adoptate fara rezerve", ne confundati (stiti cu cine). Totul este verificat cu Sfanta Scriptura.

Adventistii chiar contesta unele invataturi ale Ellenei White. Si pentru asta nu au nici o problema. Doar Sfanta Scriptura este considerata fara greseala. Asa ca spun si eu la fel ca Martin Luther, in fata dietei de la Worms: "daca puteti demonstra cu Scriptura ca gresesc, retractez. Daca nu, aici stau si asa sa-mi ajute Dumnezeu". Asa ca, articolele despre profetiile Ellenei White pastratile pentru dvs. Daca ma intetresau le citeam pana acum, fara ajutorul dvs.

Apropo, era sa uit. Discutia pe acest topic era despre minciunile din Pravila Bisericeasca. Cum ramane, ca este destul de grav.
Reply With Quote