Citat:
În prealabil postat de Bin_Adem
De ce asociati Islamul cu Diavolul?!?!?
Oare Diavolul zice oamenilor sa isi lase treaba de 5 ori pe zi, sa se spele, sa se purifice, sa se roage lui Dumnezeu, si sa caute adapost la Dumnezeu de Satana cel alungat, adica de el insusi?!?!? judecati putin...!
|
Eu cunosc f. multi musulmani !Sint baieti f. buni ,care-si iubesc si ajuta sotiile ,isi iubesc mult copii,ca si romanii de altfel.Sint la fel de inimosi. Dar aic nu e vorba de aceste caracteristici ci de ...care va pleca cu Isus daca El vine azi???Toti copii vor pleca cu Isus,"caci a lor e imparatia ceruriilor!!"asta a zis Isus clar.Apoi vor pleca toti cei ce au crezut in Isus ca Fiul lui d-zeu,ca Mintuitor,ca D-zeu si Domn vesnic ,mostenitorul Tatalui ceresc,toti cei ce il au pe Duhul Sfint caci in Biblie scrie ca El ne va preschimba in alte corpuri ceresti ,asa facindu-ne aptii pentru locul unde vom merge cu Isus.Draga LOREDANA,cum stie crestinul ce are de facut?Bineinteles,rugindu-se"!Deci verisoara ta si chiar tu si cu familia ei sa va rugati ca D-zeu sa-i dea intelepciune si putere ca ea sa faca voia Lui!"IAR VOIA LUI E sa credem in cel pe care El l-a trimis ca mintuitor,pt a avea viata vesnica!"...Mie mi-a placut si ex. f. interesant si educativ dat aici despre Mucenicul Ioan,il gasesc f. bun ...caci sa ne gindim f. bine :ISUS a murit si pt verisoara ta personal-dece?ca ea sa poata trai vesnic !Iar ea daca se va converti la islam crede-ma ca "nu va mai trai vesnic,neindeplinind conditiile(vorbesc acum birocratic).Pe de alta parte ,cine va stii daca dupa ce Isus va rapi Biserica ,va mai avea puterea de a crede in Isus,caci:Biserica si crestinii vor fii aprig persecutati de antichrist(cel ce se crede D-zeu),toti oamenii se vor intoarece in tara lor din cauza urii rasiale inversunate,numai cine se va preda lui antichrist si va lua un senm(tatoo sau chip???)va mai putea vinde sau cumpara,etc.Biblia de studiu zice ca ...totusi multi vor crede in Isus asteptind revenirea Lui de data asta pe pamint pt. a-l lega pe satan si toti adeptii lui si a domnii 1000 de ani,etc.Acesti crestini noi convertiti vor socotii revenirea lui Isus 3ani si jumatate din ziua cind antichrist isi aseaza icoana lui proprie in biserica,cerind ttuturor inchinare,omorind si persecutind pe cei ce refuza aceasta (cititi apocalipsa )Biblii de studiu va ofer eu ,scrieti-mi la adresa:evarei@personal.ro.Eu am visat ca Isus e gata sa vina,mai avea doua trepte de coborit,de aceea eu personal cred ca El va venii in zilele noastre,de aceea sfatuiesc pe orisicine sa se "TINA strins de D-zeu,prin credinta in Isus si sacrificiul lui".Biblia spune:"caci prin credinta din inima si prin marturisirea cu gura despre Isus ca Mintuitor sintem mintuiti;iar prin credinta si marturisirea cu gura in Invierea lui prin Duhul Sfint sintem indreptatiti,de a-l vedea pe D-zeu deci de a trai vesnic.Dar sa nu uitam ,ca Isus a mai zis:"nu am venit sa desfiintez legea ci s-o intaresc",deci mai avem si ceva de implinit.Deci ,sa ne uitam dragi crestini ,sa nu fim mai rai ca cei ce, cu toate ca nu-l cunosc pe D-zeul adevarat(Elohim-Sf.Treime)din bun simt ,practica lucrurile placute lui D-zeu,...D-zeu vorbind despre acestia ca niste oameni pe care El ii va avea in vedere"caci cu toate ca ei nu m-au cunoscut,bunul lor simt le-a dictat sa se poarte asa ca si cind M-ar cunoaste"scrie in Biblie.Asta nu inseamna ca ei sint salvati avind viata vesnica ,dar pt. ca D-zeu este drept ,li se va recunoaste ca dreptate si probabil vor fii indreptati spre adevar.