Citat:
În prealabil postat de Bin_Adem
De ce asociati Islamul cu Diavolul?!?!?
Oare Diavolul zice oamenilor sa isi lase treaba de 5 ori pe zi, sa se spele, sa se purifice, sa se roage lui Dumnezeu, si sa caute adapost la Dumnezeu de Satana cel alungat, adica de el insusi?!?!? judecati putin...!
|
Bin-Adem, omule asocierea asta nu o fac eu.Ea exista! Este motivul pentru care scriu ce scriu.Razboiul meu nu-i cu tine sau cu pocaitul de ziua 5,6 sau 7 ci cu cel rau! Tu esti un om ca toti oamenii facut de Dumnezeu si ca "constructie a Lui" meriti respectul si iubirea mea,a noastra a tuturora. Dar esti inselat in religie.Esti pe un drum gresit si noi incercam (unii) sa punem in fata ta argumente care sa te faca sa te intrebi daca totusi nu s-ar putea sa nu fii pe drumul bun.
Desigur Diavolul nu face biseici...doar atunci cind acestea il indeparteaza de Dumnezeul cel adevarat. Scopul celui rau este sa se opuna mintuirii a cit mai multi dintre oameni.Si pentru asta face multe viclenii cu singurul scop de a-l indeparta pe om de la impartasania cu Iisus. Nu doar cu moslemii sau sectantii ci chiar cu noi crestinii ortodocsi (poate sa-ti confirme fiecare cite piedici ai sa ajungi sa te spovedesti eventual impartasesti)
Deci lui ii convine sa va rugati lui Dumnezeu cit vreti pina nu-l considerati Dumnezeu pe Iisus. Judecati putin...!:)
Incearca sa te rogi : Doamne Iisuse Hristoase, daca Tu esti fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul! E o rugaciune de a noastra adaptata pentru tine care nu crezi ca Iisus este Dumnezeu. Cit de des. Dar asteapta-te la probleme pamintesti.Dumnezeu o sa-ti deschida ochii, cel rau insa nu o sa fie de acord insa sa vezi.