View Single Post
Vechi 03.12.2006, 08:21:16
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bin_Adem
De ce asociati Islamul cu Diavolul?!?!?

Oare Diavolul zice oamenilor sa isi lase treaba de 5 ori pe zi, sa se spele, sa se purifice, sa se roage lui Dumnezeu, si sa caute adapost la Dumnezeu de Satana cel alungat, adica de el insusi?!?!? judecati putin...!
Bin-Adem, omule asocierea asta nu o fac eu.Ea exista! Este motivul pentru care scriu ce scriu.Razboiul meu nu-i cu tine sau cu pocaitul de ziua 5,6 sau 7 ci cu cel rau! Tu esti un om ca toti oamenii facut de Dumnezeu si ca "constructie a Lui" meriti respectul si iubirea mea,a noastra a tuturora. Dar esti inselat in religie.Esti pe un drum gresit si noi incercam (unii) sa punem in fata ta argumente care sa te faca sa te intrebi daca totusi nu s-ar putea sa nu fii pe drumul bun.
Desigur Diavolul nu face biseici...doar atunci cind acestea il indeparteaza de Dumnezeul cel adevarat. Scopul celui rau este sa se opuna mintuirii a cit mai multi dintre oameni.Si pentru asta face multe viclenii cu singurul scop de a-l indeparta pe om de la impartasania cu Iisus. Nu doar cu moslemii sau sectantii ci chiar cu noi crestinii ortodocsi (poate sa-ti confirme fiecare cite piedici ai sa ajungi sa te spovedesti eventual impartasesti)
Deci lui ii convine sa va rugati lui Dumnezeu cit vreti pina nu-l considerati Dumnezeu pe Iisus. Judecati putin...!:)
Incearca sa te rogi : Doamne Iisuse Hristoase, daca Tu esti fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul! E o rugaciune de a noastra adaptata pentru tine care nu crezi ca Iisus este Dumnezeu. Cit de des. Dar asteapta-te la probleme pamintesti.Dumnezeu o sa-ti deschida ochii, cel rau insa nu o sa fie de acord insa sa vezi.