Citat:
În prealabil postat de mirelat
Marina, f. frumos albumul tau cu tara noastra. multe manastiri de acolo nu le-am vazut niciodata. apropo, nu stiam ca la Pisiota se cresc struti!
|
Dar ce parere ai despre exploziile florale de la multe din manastirile din Romania????Eu una ma simt ca vrajita de iscusinta cu care maicile reusesc sa creeze acele oaze de frumusete... adeseori stateam si ma intrebam ce secrete au?? cum fac de intotdeauna florile lor arata atat de bine, proaspete, colorit unic... mi-am zis in sinea mea ca nu numai dragostea cu care le ingrijesc dar si rugaciunea ajuta mult plantele intr-o dezvoltare armonioasa
FFFFFF impresionata am fost in curtea manastirii Sf Ana de la Orsova... nu cred sa fi existat o alta manastire (dintre cele pe care am avut sansa sa le vizitez pana acum)care sa ma fi atras mai mult in ceea ce priveste gradina... Cand am intrat pe poarta manastirii am ramas cu gura cascata la propriu.. am zis ca deja nu mai sunt pe pamant.. nu cred ca exagerez... din pacate nu am avut aparat de fotografiat cu mine.. poate alti membrii ai forumului au fost in pelerinaj acolo si ne vor invrednici cu niste poze, ptr a admira din nou splendoarea si unicitatea acelei manastiri