Citat:
În prealabil postat de vasinec
d-le iustin, discutam despre ziua de sabat a domnului iisus hristos (nu a adventistilor, cum a fost intitulat topicul in mod rautacios). "fiul omului este domn chiar si al sabatului (sambetei-in unele traduceri ortodoxe)"(marcu 2:28) incercati sa veniti cu argumente din sfanta scriptura (nu ma intereseaza ce a spus ellen white) despre schimbarea acestei zile in ziua intaia a saptamanii.
In sfanta scriptura nu exista nici un verset care sa spuna ca dumnezeu a schimbat ziua a saptea, pe care "a binecuvantat-o si sfintit-o"(facerea 2:3), cu ziua intaia a saptamanii.
Nu am nevoie nici de ellen white, nici de altcineva pentru a fi convins ca ziua a saptea este ziua aleasa de dumnezeu pentru a o petrece, in mod deosebit, impreuna cu el.
Obsesiile dvs. Pentru ellen white ar trebui sa va privesca. Mai sunt vre-o doua persoane la fel de "pasionate" de scrierile acestei femei (daca or fi ale ei - ca n-am timp sa verific, si nici n-ar avea rost). De ce nu va uniti, sa faceti un topic special in care sa o faceti praf pe aceasta femeie? Ca sa va limpeziti si sa putem discuta, dupa aceea, in jurul sfintei scripturi.
Sfanta scriptura este suficienta pentru a ne invata adevarul. De ce nu va folositi de cuvantul lui dumnezeu?
|
si tu ai facut o obsesie pentru un text al sf iustin de care eu nu m-am dezis si nici n-am fugit de discutie, cum faci tu. Eg white este fondatoarea si intemeietoarea cultului vostru si pe baza ,,viziunilor,, ei apocaliptice dovedit mincinoase, lumea infrcosata (precum ea insasi a fost ascultandu-l pe miller) a fost pacalita sa adere la ideile si secta ei. Minciunile ei tot pe baza bibliei au fost facute. De ce nu vi le asumati, evitand mereu discutarea lor, dar scotandu-ne ochii mereu cu o singura propozitie a sf iustin. Daca ai cauta sincer adevarul, nu ai mai face ca strutul care-si ascunde capul in nisip, ci ai cerceta cu ochi critici ce spun acuzatorii dnei white, nu etichetandu-le din start minciuni. Eu nu am facut asa cu textul sf iustin.