View Single Post
Vechi 29.10.2008, 09:49:14
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

[SIZE=3]Ceea ce e foarte straniu e ca atat [/SIZE][SIZE=3]GEORGE STORRS (1796-1879) , congregaționalist, apoi pastor metodist si CHARLES FITCH (1805-1844) , pastor congregaționalist, apoi presbiterian și mai târziu millerit, [COLOR=Red]care au trecut de la o secta la alta , ba au plecat si de la voi, au credibilitate si li se adopta repede doctrina despre nemurirea conditionata a sufletului printr-o viziune a dnei White[/COLOR][/SIZE][COLOR=Red],[/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red] [SIZE=4]dar[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red], Viața lui Ellen White[/COLOR][COLOR=Red] de D.M. Canright este considerata din start mincinoasa, desi acest om a fost adventist mai bine de 20 [/COLOR]de ani pana a inteles minciuna si oportunismul sotilor White ridicate la rang de profetii, pe baza carora s-a cladit adventismul actual. Am impresia ca ti-e frica s-o citesti ca nu cumva sa-ti pierzi credinta si asa destul de slaba in adventism si in cuvintele Domnului. De ce nu aplici aceiasi masura la toti, ci o faceti in functie de interese? Si [/SIZE][SIZE=3]vasinec mi-a tot aruncat in fata o singura propozitie a Sf Iustin si eu nu am evitat discutia cum faceti voi. [/SIZE]