29.10.2008, 10:10:32
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de Iustin32
De ce esti fatarnic si nu vrei sa recunosti faptul ca EG White a intemeiat cultul vostru pe baza viziunilor ei mincinoase.
Si tu ai facut o obsesie pentru un text al Sf Iustin de care eu nu m-am dezis si nici n-am fugit de discutie, cum faci tu. [COLOR=red]Eg white este fondatoarea si intemeietoarea cultului vostru si pe baza ,,viziunilor,, ei apocaliptice dovedit mincinoase, lumea infrcosata (precum ea insasi a fost ascultandu-l pe miller) a fost pacalita sa adere la ideile si secta ei. Minciunile ei tot pe baza bibliei au fost facute. [/COLOR]De ce nu vi le asumati, evitand mereu discutarea lor, dar scotandu-ne ochii mereu cu o singura propozitie a sf iustin. Daca ai cauta sincer adevarul, nu ai mai face ca strutul care-si ascunde capul in nisip, ci ai cerceta cu ochi critici ce spun acuzatorii dnei white, nu etichetandu-le din start minciuni. Eu nu am facut asa cu textul sf iustin.
|
Le e rusine sa racunoasca ca adventistii au luat nastere pe baza unor minciuni. De asta se fereste domnul marmat sa mai raspunda
|