View Single Post
Vechi 29.10.2008, 20:47:36
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
si tu ai facut o obsesie pentru un text al sf iustin de care eu nu m-am dezis si nici n-am fugit de discutie, cum faci tu. Eg white este .
Dvs. nu aveti nici un motiv sa va agatati cu disperare de subiectul Ellen White. Eu am recunoscut ca aceasta femeie ar fi putut gresi si nu m-am raportat niciodata la scrierile ei. Singura mea norma este Sfanta Scriptura.

Dar dvs. va sustineti parerile pe scrierile Sfintilor Parinti, printre care si Sf. Iustin Martirul. Totusi, cel putin o invatatura a Sfantului Iustin Martirul nu vreti sa o recunoasteti si o considerati gresita (eu cred ca biserica ortodoxa greseste nu Sfantul Iustin Martirul).

Practic voiam sa lamurim un lucru: eu ma bazez fara nici o rezerva pe Sfanta Scriptura. Dvs. pe ce invataturi va bazati fara rezerve: pe Sfanta Scriptura, am vazut ca nu , pe scrierile Sfintilor Parinti ,am vazut ca nu prea.

Ca sa terminam cu incalceala asta, haideti sa ne concentram pe invataturile Domnului Iisus Hristos si apostolii sai. Oricum eu m-am saturat de atitudinea mea acuzatoare din ultimul timp. Dvs. faceti cum va mana cugetul.