Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Nu sunt minciuni ci doar diferente de nuanta cu privire la doctrina voastra si pana la urma pot sa zic si eu ca tine:Si nu pot sa iau de bune postarile dvs. Cine-mi garanteaza ca asta e doctrina voastra actuala si ca maine n-o veti schimba, asa cum ati facut in ultimii 150 de ani? mai ales ca acum va deziceti de EG White, cea care a intemeiat cultul vostru. Asa ca uita-te mai in istoria cultului tau si asuma-i greselile, asa cum si eu nu m-am lepadat de Sf Iustin.
|
D-le Iustin, numiti cum vreti cele scrise despre adventisti.
Nu va garanteaza nimeni ca maine nu vom schimba vre-o doctrina. Daca ceva este grestit, recunoastem si schimbam (sa nu credeti ca asta este o moda). Dar, sunt unele invataturi care sunt vechi, de la infiintarea bisericii adventiste si Sfanta Scriptura nu ne da voie sa le schimbam.
Ex: invatatura referitoare la revenirea Domnului Iisus Hristos. Cu ea s-a nascut biserica adventista si cu aceasta invatatura si credinta biblica ne va gasi Mantuitorul la revenirea Sa. Referiri la aceasta invatatura adventista face si Pravila Bisericeasca, intr-un mod incorect. Nu era doar o diferenta de nuanta fata de doctrina adventista. Era (este) un neadevar evident. V-ar fi de folos sa recunoasteti acest lucru. Pe mine, cel putin, nu ma mai intereseaza.