View Single Post
Vechi 29.10.2008, 23:27:19
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Ti-am postat mereu texte din Scriptura si ori nu le-ai luat in seama, ori le-ai talcuit dupa capul tau in sens metaforic, fara nici o baza scripturistica si de multe ori la texte relevante nici n-ai mai catadicsit sa raspunzi iar daca ai facut-o n-ai adus si argumente logice insotite de textul aferent.
Daca va referiti la texte din Scriptura referitoare la ziua de sabat a Domnului Iisus Hristos (ca nu adventistii au inventat aceasta zi), nu cred ca in cele 16 pagini ale acestui topic a scapat vre-o unul neluat in seama. Daca totusi este cum spuneti dvs., reamintiti, va rog acele texte, care doriti sa fie dezbatute.

Nota: cand am luat prima data contact cu adventistii (eu i-am cautat, nu ei pe mine, din pacate), nu am fost de acord cu doctrina referitoare la ziua a saptea. Majoritatea crestinilor tin ziua intaia a saptamanii (duminica) si eu nu voiam sa fiu mai cu mot. Chiar am cautat sa gasesc argumnete in Sfanta Scriptura (ajutat de cei care tin duminica) pentru a putea tine si eu, cu cugetul impacat, ziua intaia a saptamanii (duminica). Cu toate stradaniile mele, nu am gasit. Dimpotriva, argumentele Sfintei Scripturi sunt, cel putin pentru mine, covarsitoare in favoarea pazirii zilei "binecuvantate si sfintite de Dumnezeu", ziua a saptea.